Αναζήτηση στον ιστότοπό μας

images/metcon/header/iacf1.jpg

Επικοινωνήστε Με έναν από τους επαγγελματίες συμβούλους μας

Ζητήστε πληροφορίες, οδηγίες και την μελέτη της κατασκευής που επιθυμείτε.
Επικοινωνία ΤΩΡΑ

Σας καλωσορίζουμε στην εταιρία μας

Δραστηριοποιούμαστε στον τεχνικό και κατασκευαστικό τομέα, με το όραμα να υλοποιήσουμε προϊόντα άρτια και άψογα ως προς τη ποιότητα, δεσμευόμενοι ότι οι στόχοι μας θα παραμένουν κοινοί και αναλλοίωτοι στο χρόνο, προσαρμοσμένοι πάντα στις ανάγκες της εποχής .
Ρήγα Φεραίου 154 / Αίγιο, Τ.Κ. 25100 / Αχαΐα 26910 24229

Ποιότητα


Στόχος η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη και η τήρηση όλων των απαιτήσεων των οδηγιών και της νομοθεσίας, με παροχή ασφαλών, αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.
Περισσότερα

Όραμα


Να καινοτομούμε σε ότι αφόρα τα προϊόντα που παράγουμε και τις μεθόδους κατασκευής αυτών, πάντα κάτω από τα στάνταρ των Ευρωπαϊκών και Ελληνικών κανονισμών, ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008.
Περισσότερα

Κατασκευές


Η προσοχή μας στρέφετε στη προσφορά πρωτοποριακών υπηρεσιών και κατασκευών για να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, παρακολουθώντας & υιοθετώντας νέες τεχνολογίες & μεθόδους.
Περισσότερα

Υπηρεσίες


Η εμπειρία κι εξειδίκευση των στελεχών, o συνεχώς αναπτυσσόμενος μηχανολογικός εξοπλισμός, καθώς και η παρουσία 60 και πλεον ετών, εγγυάται στον ενδιαφερομενο το τέλειο αποτέλεσμα!
Περισσότερα

Η εταιρεία διανύει πλέον τη τρίτη γενιά… κατασκευών

με προϊόντα άρτια και άψογα ως προς τη ποιότητα , την εργονομία και την αισθητική

Η εταιρεία μετρά έργα στους περισσότερους νομούς της χώρας, με πολύ σημαντικές συνεργασίες με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας. Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 και εφαρμόζει σύστημα ποιοτικού ελέγχου στις διαδικασίες οργάνωσης, σχεδιασμού, παραγωγής και ανέγερσης μεταλλικών κατασκευών μέσα από το πρότυπο ΕΝ 1090....

 • ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ
 • ΕΞΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΣΤΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
 • ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ
 • ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ
 • ΣΥΜΜΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
 • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
 • ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ
 • ΧΩΡΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
 • ΧΩΡΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 • ETALBOND ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ


Βάλτε την εμπειρία μας σε δοκιμή

Προσφέρουμε ένα μεγάλο αριθμό από υπηρεσίες για εσάς και την εταιρεία σας
H METCON δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και διαμόρφωσης ανοξείδωτου χάλυβα από το 1988 με σύγχρονα μέσα και συγκολλήσεις tigargon, κατάλληλες για τρόφιμα στερεά και υγρά , η εταιρεία έχει έτος ίδρυσης το 1949 και η παρουσία της είναι συνεχείς από τότε έως και σήμερα με βασικό αντικείμενο τη κατασκευή μηχανημάτων εμφιάλωσης και κονσερβοποιίας και με σκοπό και όραμα του ιδρυτή της Παναγιώτη Δημ. Κωστόπουλου να παράγει ποιοτικά προϊόντα με γνώμονα πάντα τη ποιότητα, τη λειτουργικότητα και το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η METCON κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα δεξαμενών, εξοπλισμού και εξαρτημάτων και είναι σε θέση να δώσει λύσεις σε όλες τις ανάγκες από την πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετηκαι προηγμένη.

H METCON κατέχει ηγετική θέση στο σχεδιασμό και την κατασκευή ανοξείδωτων δεξαμενών ,με υψηλή ποιότητα και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό μπορεί να προσφέρει δεξαμενές όλων των ειδών για τη βιομηχανία οίνου , ελαίου , ούζου , μπύρας , γάλακτος , χυμών και αιθέριων ελαίων, και άλλων υγρών τροφίμων.

Οι συνεχιζόμενες κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές έχουν αντίκτυπο πάντα στις επιχειρήσεις που παράγουν. Έτσι θέλουμε να ανταποκριθούμε επαρκώς στις σύνθετες ανάγκες για την ενίσχυση της θέσης σας , σε μια όλο και πιο ανταγωνιστική βιομηχανία τροφίμων όπου όλοι οι οργανισμοί-εταιρείες, έχουν δεσμευτεί για ουσιαστικές διαρθρωτικές αλλαγές και τεχνολογική εξέλιξη στη παραγωγή τους, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της καινοτομίας και της ποιότητας σε σχέση με τη τιμή που επιτάσσουν οι περιστάσεις.

Οι ανοξείδωτες δεξαμενές είναι κατάλληλες για όλα τα ήδη τροφίμων, συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας του προϊόντος, επιτρέποντας σας να προσφέρετε στους πελάτες σας την ανώτερη ποιότητα προϊόντος.

Το τεχνικό μας τμήμα βρίσκεται στη διάθεση σας ανά πάσα ώρα για να απαντήσει σε κάθε προβληματισμό και απορία σας, όσον αφορά τη μελέτη, σχεδίαση, εγκατάσταση και τις χρήσεις του κάθε προϊόντος ώστε να είναι συμβατό με τις ανάγκες σας, αλλά και για να σας ενημερώσει για οτιδήποτε νέο μπορεί να συμβάλει στην μεγίστη ικανοποίηση σας και εξυπηρέτηση της δραστηριότητας σας με γνώμονα πάντοτε το τρίπτυχο… ποιότητα, λειτουργικότητα, αισθητική.

Η METCON κατασκευάζει:

 • ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΣ
 • ΣΚΑΛΕΣ ΑΝΟΔΟΥ ΙΝΟΧ
 • ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΟΙΝΟΥ
 • ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
 • ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΣΤΑΦΥΛΟΔΟΧΟΙ
 • ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
 • ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΕΣ FERMENTAMATIC
 • ΔΕΞΑΜΕNEΣ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΘΕΙΩΔΟΥΣ
 • ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΩΣ - ΖΥΜΩΣΕΩΣ - ΑΠΟΛΑΣΠΩΣΕΩΣ - ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΩΣ
Εξυπηρέτηση Πελατών 95%
Ικανοποίηση Επιχειρήσεων 78%
Συνολική Βαθμολογία 89%
Ποιότητα Κατασκευών 97%
Αναγνωρισιμότητα επωνυμίας 95%
Δυναμικότητα Πωλήσεων 92%

Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Δείτε τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα!

26,879 Ηλιακοί Θερμοσίφωνες
81,327 Μεταλλικές Κατασκευές
5,352 Ολοκληρωμένα Κτίρια
5,182,314 Ωρες Εργασίας

Μαρτυρίες πελατών

Δείτε οι πελάτες μας τι έχουν να πουν σχετικά με εμάς
“Άνετοι χώροι, φυσικό φως σε όλους τους χώρους, μας δίνουν ενέργεια για περισσότερη εργασία.”
Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου Δικαστικές Αίθουσες, Δικηγορικά Γραφεία.
“Ένα σύγχρονο κτίριο, μεταλλικό αντάξιο του ονόματος που σκεπάζει. Διαμορφωμένο στις ανάγκες της εταιρίας μας.”
AutoVision ΚΤΕΟ Αιγίου.
“Ανανεωμένες εγκαταστάσεις, ευρυχωρία, ενεργειακά σχεδιασμένο. Ένα μοντέρνο "σαλόνι" παρουσίασης των μοντέλων μας.”
Ford Ζακύνθου Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων
1. Ανάπτυξη Λογικού Πλάνου Ακούμε τις ανάγκες σας, εμείς προτείνουμε και μαζί αναπτύσουμε το πλάνο κατασκευής και υπολοποίησης του έργου.
2. Σχεδιασμός και Οργάνωση Το εργατικό δυναμικό ξεκινά τον σχεδιασμό του έργου και εν συνεχεία τη δημιουργία της κατασκευής.
3. Διαδικασία Υλοποίησης Τελικό στάδιο, δημιουργίας κατασκευής, έλεγχος ποιότητας και παράδοση στον τελικό χρήστη.

Σίγουρα Βήματα Προς Την Επιτυχία

Ας ξεκινήσουμε κάνοντας την εταιρεία σας μια οικονομική επιτυχία σήμερα

METAL CONSTRUCTIONS / ENGINEERING

Ρήγα Φεραίου 154 / Αίγιο, Τ.Κ. 25100 / Ελλάδα (+30) 26910 24229