Αναζήτηση στον ιστότοπό μας

images/metcon/header/iacf1.jpg

Επικοινωνήστε Με έναν από τους επαγγελματίες συμβούλους μας

Ζητήστε πληροφορίες, οδηγίες και την μελέτη της κατασκευής που επιθυμείτε.
Επικοινωνία ΤΩΡΑ

Σας καλωσορίζουμε στην εταιρία μας

Δραστηριοποιούμαστε στον τεχνικό και κατασκευαστικό τομέα, με το όραμα να υλοποιήσουμε προϊόντα άρτια και άψογα ως προς τη ποιότητα, δεσμευόμενοι ότι οι στόχοι μας θα παραμένουν κοινοί και αναλλοίωτοι στο χρόνο, προσαρμοσμένοι πάντα στις ανάγκες της εποχής .
Ρήγα Φεραίου 154 / Αίγιο, Τ.Κ. 25100 / Αχαΐα 26910 24229

Ποιότητα


Στόχος η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη και η τήρηση όλων των απαιτήσεων των οδηγιών και της νομοθεσίας, με παροχή ασφαλών, αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.
Περισσότερα

Όραμα


Να καινοτομούμε σε ότι αφόρα τα προϊόντα που παράγουμε και τις μεθόδους κατασκευής αυτών, πάντα κάτω από τα στάνταρ των Ευρωπαϊκών και Ελληνικών κανονισμών, ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008.
Περισσότερα

Κατασκευές


Η προσοχή μας στρέφετε στη προσφορά πρωτοποριακών υπηρεσιών και κατασκευών για να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, παρακολουθώντας & υιοθετώντας νέες τεχνολογίες & μεθόδους.
Περισσότερα

Υπηρεσίες


Η εμπειρία κι εξειδίκευση των στελεχών, o συνεχώς αναπτυσσόμενος μηχανολογικός εξοπλισμός, καθώς και η παρουσία 60 και πλεον ετών, εγγυάται στον ενδιαφερομενο το τέλειο αποτέλεσμα!
Περισσότερα

Η εταιρεία διανύει πλέον τη τρίτη γενιά… κατασκευών

με προϊόντα άρτια και άψογα ως προς τη ποιότητα , την εργονομία και την αισθητική

Η εταιρεία μετρά έργα στους περισσότερους νομούς της χώρας, με πολύ σημαντικές συνεργασίες με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας. Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 και εφαρμόζει σύστημα ποιοτικού ελέγχου στις διαδικασίες οργάνωσης, σχεδιασμού, παραγωγής και ανέγερσης μεταλλικών κατασκευών μέσα από το πρότυπο ΕΝ 1090....

  • ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ
  • ΕΞΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΣΤΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
  • ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ
  • ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ
  • ΣΥΜΜΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  • ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ
  • ΧΩΡΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  • ΧΩΡΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
  • ETALBOND ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ


Βάλτε την εμπειρία μας σε δοκιμή

Προσφέρουμε ένα μεγάλο αριθμό από υπηρεσίες για εσάς και την εταιρεία σας

Πολιτική Απορρήτου

Η συγκεκριμένη Πολιτική Απορρήτου ισχύει σε αυτό το Δικτυακό Τόπο. Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε το Site.

Η είσοδος και η χρήστη του Site συνεπάγεται και δήλωση συμφωνίας σας με την συγκεκριμένη Πολιτική Απορρήτου.

Χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο Site, αποδέχεστε ρητά και δίνετε ξεκάθαρα την συγκατάθεσή σας ότι οι Προσωπικές σας Πληροφορίες που θα συλλεχθούν με την εγγραφή σε αυτό το Site, ή σε συνδυασμό με την χρήση του Sites από εσάς, σε ότι αφορά το Site, μπορεί να μεταφερθούν διαμέσου διεθνών συνόρων σε γεωγραφικές θέσεις των servers που υποστηρίζουν το Site (συμπεριλαμβανομένων χωρίς αυτό να είναι περιοριστικό, και μεταφορών από αυτές τις θέσεις πίσω στην χώρα εγγραφής σας, χωρίς όμως, αυτό να είναι περιοριστικό) για την λειτουργία και ανάπτυξη του Site.

Μη Προσωπικές Πληροφορίες που Συλλέγονται Αυτόματα

Η www.metcon.com.gr, δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του Site της.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι η METCON ενδέχεται να παράσχει συνολικά στατιστικά στοιχεία για τους πελάτες μας, τις πωλήσεις, τα μοτίβα δικτυακής κίνησης, καθώς και άλλες σχετικές πληροφορίες που αφορούν στο Site σε έμπιστους τρίτους συνεργάτες. Ωστόσο, τα στατιστικά αυτά στοιχεία δεν περιλαμβάνουν κανενός είδους προσωπικών δεδομένων ταυτοποίησης.

 

Προσωπικές Πληροφορίες

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.metcon.com.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.), υπηρεσιών και/ή προϊόντων, αναζήτησης, δημογραφικών, στατιστικών στοιχείων κατά κανόνα για να συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας καθώς και για λόγους υποστήριξη πελατών. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.metcon.com.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

 

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της METCON που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την AKOI.eu τραπεζικές επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της ειδικής φόρμας επικοινωνίας η οποία παρέχεται στο παρακάτω σύνδεσμο http://www.metcon.com.gr/site/contact-us.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Ανήλικοι

Απαγορεύεται η αποστολή δεδομένων στην METCON μέσω του Site από άτομα που θεωρούνται ανήλικα από τις τοπικές νομικές αρχές. Στην περίπτωση που είστε ενήλικος/η ή νεότερος/η από την νόμιμη ηλικία στην χώρα σας, θα πρέπει να συμβουλευθείτε τους γονείς ή τους κηδεμόνες σας, πριν αποστείλετε οποιαδήποτε πληροφορία στην METCON μέσω του Site, με την εξαίρεση αυτές οι ενέργειες να επιτρέπονται από τον νόμο στην χώρα σας.

Τροποποίηση της πολιτικής απορρήτου

Η METCON διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να τροποποιήσει οποιαδήποτε στιγμή την συγκεκριμένη Πολιτική Απορήτου ή να αλλάξει, τροποποιήσει ή να αρνηθεί την πρόσβαση στο Site, ή στο περιεχόμενό του χωρίς προγενέστερη ειδοποίηση. 

Συγκεκριμένοι Όροι Υπηρεσιών

Η METCON ενδέχεται να διαθέτει ξεχωριστούς όρους για διαφορετικές υπηρεσίες (για παράδειγμα τους Όρους Χρήσης), στις οποίες μπορεί να αναγράφονται οι συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις της υπηρεσίας (συμπεριλαμβανομένης της προστασίας δεδομένων).

Εξυπηρέτηση Πελατών 95%
Ικανοποίηση Επιχειρήσεων 78%
Συνολική Βαθμολογία 89%
Ποιότητα Κατασκευών 97%
Αναγνωρισιμότητα επωνυμίας 95%
Δυναμικότητα Πωλήσεων 92%

Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Δείτε τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα!

26,879 Ηλιακοί Θερμοσίφωνες
81,327 Μεταλλικές Κατασκευές
5,352 Ολοκληρωμένα Κτίρια
5,182,314 Ωρες Εργασίας

Μαρτυρίες πελατών

Δείτε οι πελάτες μας τι έχουν να πουν σχετικά με εμάς
“Άνετοι χώροι, φυσικό φως σε όλους τους χώρους, μας δίνουν ενέργεια για περισσότερη εργασία.”
Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου Δικαστικές Αίθουσες, Δικηγορικά Γραφεία.
“Ένα σύγχρονο κτίριο, μεταλλικό αντάξιο του ονόματος που σκεπάζει. Διαμορφωμένο στις ανάγκες της εταιρίας μας.”
AutoVision ΚΤΕΟ Αιγίου.
“Ανανεωμένες εγκαταστάσεις, ευρυχωρία, ενεργειακά σχεδιασμένο. Ένα μοντέρνο "σαλόνι" παρουσίασης των μοντέλων μας.”
Ford Ζακύνθου Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων

Σίγουρα Βήματα Προς Την Επιτυχία

Ας ξεκινήσουμε κάνοντας την εταιρεία σας μια οικονομική επιτυχία σήμερα
1. Ανάπτυξη Λογικού Πλάνου Ακούμε τις ανάγκες σας, εμείς προτείνουμε και μαζί αναπτύσουμε το πλάνο κατασκευής και υπολοποίησης του έργου.
2. Σχεδιασμός και Οργάνωση Το εργατικό δυναμικό ξεκινά τον σχεδιασμό του έργου και εν συνεχεία τη δημιουργία της κατασκευής.
3. Διαδικασία Υλοποίησης Τελικό στάδιο, δημιουργίας κατασκευής, έλεγχος ποιότητας και παράδοση στον τελικό χρήστη.

METAL CONSTRUCTIONS / ENGINEERING

Ρήγα Φεραίου 154 / Αίγιο, Τ.Κ. 25100 / Ελλάδα (+30) 26910 24229