Αναζήτηση στον ιστότοπό μας

Εγγραφή
Η METCON είναι τεχνική κατασκευαστικη και εμπορική εταιρεία που συστάθηκε το 2015, από το Παναγιώτη Μιχαήλ Κωστόπουλο , με σκοπό να παρέχει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στην εγχώρια αγορά, με γνώμονα τη ποιότητα και τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Είναι η συνέχεια του τεχνικού ομίλου ΑΦΟΙ Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ Α.Β.Ε.Ε. με αξιόλογη πορεία από το 1949 έως και σήμερα στο τομέα των κατασκευών και της παραγωγής βαρέων μεταλλικών προϊόντων και έργα στους περισσότερους νομούς της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.

Η METCON στεγάζεται σε ιδιόκτητο βιοτεχνικό χώρο 2.300τ.μ. στη περιοχή Μυρτιά Αιγίου, πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα κατεργασίας μετάλλου και συναφών προϊόντων, καθώς κατέχει και εκθεσιακό χώρο και γραφεία στο κέντρο της πόλης του Αιγίου, στην οδό Ρήγα Φεραίου 154.

Απασχολεί 24 άτομα επιστημονικό και εργατικό δυναμικό (συνεργεία εγκαταστάσεων, μηχανολόγο μηχανικό, πολίτικο Μηχανικό, ψυκτικούς, ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς). Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με το σύστημα ποιότητας ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 και ISO 10005:2005 που πιστοποιούν την εφαρμογή και την υλοποίηση ποιοτικών έργων και μέσα από αυτό ελέγχονται όλες η διεργασίες από τη πώληση, τη προμήθεια πρώτων υλών, μέχρι τη κατασκευή, την εγκατάσταση και τη τεχνική υποστήριξη μετά το πέρας των εργασιών.

Η METCON έχει συνάψει συνεργασίες με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου των κατασκευών, των εναλλακτικών πηγών ενεργείας, καθώς και των ενεργειακών συστημάτων ψύξης και θέρμανσης, με τη μορφή αποκλειστικής συνεργασίας και διάθεσης, επίσης έχει αναπτύξει συνεργασίες με μια σειρά εισαγωγικών και τεχνικών εταιρειών στο τομέα των κατασκευών (μέταλλα, ξύλα, καλώδια, υδραυλικά είδη, αναλώσιμα υλικά κ.α.) καθώς και κατέχει σε ιδιόκτητο χώρο 1.300 τ.μ. στη θέση Μυρτιά Αιγίου, κάθετη γραμμή παραγωγής μεταλλικών ειδών και συσκευών με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό στη κατασκευή σύμμικτων μεταλλικών κτιριακών έργων (οικίες, πολυώροφα κτίρια και εμπορικά κέντρα) αλλά και στην εγκατάσταση αυτών έως τη τελική τους μορφή στο χώρο του έργου, με ιδιόκτητα γερανοφόρα οχήματα και έμπειρα συνεργεία τοποθέτησης.

Επίσης διαχειρίζεται το εμπορικό κομμάτι, καθώς και το aftersaleservices της εταιρείας ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΜΙΚΗ ηλιακά συστήματα ζεστού νερού χρήσης, με μεγάλη επιτυχία, καθώς είναι η πρώτη με διαφορά σε πωλήσεις ηλιακών θερμοσιφώνων στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας, όπως και κατέχει σημαντικό μερίδιο πωλήσεων στη δυτική Ελλάδα.

Μετά από μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της στο τομέα των κατασκευών και των κτιριακών έργων μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε είδους μεταλλική και συμβατική κατασκευή η συντήρηση, καθώς επίσης υδραυλικά και ηλεκτρομηχανολογικά έργα, με εξειδικευμένους πτυχιούχους τεχνικούς και παροχή πολυετούς εγγύησης εργασιών και προϊόντων προς τους πελάτες της.

Οι ιδιοκτήτες της METCON, καθώς και το προσωπικό μας, βρίσκεται στη διάθεση σας ανά πάσα ώρα για να απαντήσει σε κάθε προβληματισμό και απορία σας, όσον αφορά τη μελέτη, σχεδίαση, εγκατάσταση και τις χρήσεις του κάθε προϊόντος ώστε να είναι συμβατό με τις ανάγκες σας, αλλά και για να σας ενημερώσει για οποιαδήποτε νέα τεχνολογία, μπορεί να συμβάλει στην μεγίστη ικανοποίηση σας με γνώμονα πάντοτε το τρίπτυχο… ποιότητα, ασφάλεια, αισθητική.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στο νέο μας ιστοτόπο …και ευχόμαστε η παραμονή σας στη σελίδα μας να είναι εποικοδομητική και ουσιώδης.

με εκτίμηση,
Παναγιώτης Μιχ. Κωστόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος