Αναζήτηση στον ιστότοπό μας

Εγγραφή
Η εταιρεία ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΜΙΚΗ δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλιακής ενέργειας με μεγάλη επιτυχία από το 1971 έως και σήμερα. Η γρήγορη ανάπτυξη και η εδραίωση της ως πρώτη σε πώλησης στην ευρύτερη περιοχή μας, οφείλεται τόσο στο ειδικευμένο προσωπικό και στα έμπειρα στελέχη της εταιρείας, όσο και στον εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει καθώς επίσης και στη τεχνική υποστήριξη μετά τη πώληση καθώς βρίσκεται κοντά σας με παροχή υπηρεσιών σε όλα τα στάδια της διάρκειας ζωής του προϊόντος εντελώς δωρεάν.

Η AΚΤΙΝΟΘΕΡΜΙΚΗ ασχολείται συστηματικά με την έρευνα και ανάπτυξη στον τομέα της ηλιακής ενέργειας και της εκμετάλλευσης αυτής για ζεστό νερό χρήσης.

Βαδίζοντας πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα λειτουργίας και χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες σε έρευνα και παραγωγή είναι σε θέση να παρουσιάσει ηλιακά συστήματα και ηλιακούς συλλέκτες κορυφαίας ποιότητας και μοναδικής αισθητικής, έχοντας παράλληλα φέρει την επανάσταση στον τρόπο λειτουργίας του ηλιακού θερμοσίφωνα - χρησιμοποιώντας τεχνολογίες μοναδικές στο είδος.

Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝ ISO 9001-2008. Η AKΤΙΝΟΘΕΡΜΙΚΗ  συνεχίζει το έργο της ανοίγοντας πάντα νέους ορίζοντες στην εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας και προσφέροντας στους πελάτες της προϊόντα υψηλής και άρτιας τεχνολογικής ποιότητας κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ελληνικά εργατικά χέρια συμβάλλοντας έτσι και στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας αλλά και στη προστασία της υπέροχης και μοναδικής ελληνικής φύσης και όχι μόνο.

Μην ξεχνάμε ότι ένας ηλιακός θερμοσίφωνας εξοικονομεί 925-1200 κιλοβατώρες ετησίως. Έτσι αποφεύγεται η έκλυση περίπου ενός τόνου διοξειδίου του άνθρακα τον χρόνο. Τα περιβαντολλογικα οφέλη ισοδυναμούν με 1,5 στρέμμα δάσους η 75 δέντρα.

Η εταιρεία μας έχει ως βάση το Αίγιο Αχαΐας , με κάθετη παραγωγική μονάδα των προϊόντων της σε στεγασμένο χώρο 1.000τ.μ.  απασχολεί 12 άτομα , τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό (υδραυλικούς, συνεργεία τοποθετήσεων, μηχανολόγο μηχανικό), παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της μέσα από ένα σύνολο διαδικασιών που ξεκινούν με τη μελέτη των αναγκών σας, τη πώληση του προϊόντος, το σχεδιασμό των τεχνικών χαρακτηριστικών του ανάλογα με της ανάγκες σας και κατόπιν τη τεχνική και υπεύθυνη υποστήριξη ανά πάσα στιγμή από εξειδικευμένο τεχνικό της εταιρείας μας.

Η εταιρεία ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΜΙΚΗ κατασκευάζει :


  1.  Κλασσικό τύπο ηλιακού
  2. Ηλιακό κεραμοσκεπής 
  3. Κεντρικά συστήματα για μεγάλα κτίρια και οικίες(βεβιασμένης κυκλοφορίας)
  4. Boilers λεβητοστασίου 5.Buffers (δοχεία αδρανείας)

H εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ΙSΟ9001-2000 και όλα τα προϊόντα της φέρουν το σήμα CE.


Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Μ. Κωστόπουλος

CEO Metcon

METAL CONSTRUCTIONS / ENGINEERING

Ρήγα Φεραίου 154 / Αίγιο, Τ.Κ. 25100 / Ελλάδα (+30) 26910 24229