Αναζήτηση στον ιστότοπό μας

Εγγραφή
Η METCON δραστηριοποιείται στη μελέτη, κατασκευή και εγκατάσταση γερανογέφυρων ανύψωσης φορτίων, σε συνεργασία με τις εταιρείες ABUS - DEMAG - KITO, οι γερανογέφυρες στηρίζονται συνήθως σε δομικά στοιχεία του κτιρίου. Αποτελούνται από τρία βασικά μέρη (την κεντρική σιδηροδοκό, βαρούλκο και πλαγιοφορείς) και προσφέρουν εύκολη και αποτελεσματική διακίνηση φορτίων, εξαιρετική ασφάλεια και μακροχρόνια αξιοπιστία. Διατίθενται σε εκτεταμένη σειρά μεγεθών, για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις με τοποθέτηση από εξειδικευμένους τεχνικούς μας.

Η εταιρεία μας ειναι πιστοποιημένη κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001-2008 και μέσα απο μια σειρά διεργασιών στη μελέτη και παραγωγή των προιόντων, πάντα με γνώση των νέων τεχνολογιών και υλικών, καθώς και με συνεχείς εξειδίκευση των τεχνικών και του επιστημονικού δυναμικού της, είναι σε θέση να υλοποιεί κάθε εξειδικευμένο έργο που θα της ζητηθεί.

Η METCON κατασκευάζει τις Γερανογέφυρες σύμφωνα με τις Ανυψωτικές Διατάξεις, για έλεγχο από τον φορέα Πιστοποίησης και την έκδοση των απαραιτήτων πιστοποιητικών. Επίσης, αναλαμβάνουμε να επαναφέρουμε ή να εντάξουμε σε ικανοποιητικά επίπεδα εργασίας , από την πιο μικρή έως την πλέον μεγάλη Γερανογέφυρα.

Ο κύριος στόχος της εταιρείας μας και των τεχνικών της είναι η ποιότητα, η ασφάλεια και αξιοπιστία των συσκευών που παράγουμε.

Μαρτυρίες πελατών

Δείτε οι πελάτες μας τι έχουν να πουν σχετικά με εμάς
“Άνετοι χώροι, φυσικό φως σε όλους τους χώρους, μας δίνουν ενέργεια για περισσότερη εργασία.”
Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου Δικαστικές Αίθουσες, Δικηγορικά Γραφεία.
“Ένα σύγχρονο κτίριο, μεταλλικό αντάξιο του ονόματος που σκεπάζει. Διαμορφωμένο στις ανάγκες της εταιρίας μας.”
AutoVision ΚΤΕΟ Αιγίου.
“Ανανεωμένες εγκαταστάσεις, ευρυχωρία, ενεργειακά σχεδιασμένο. Ένα μοντέρνο "σαλόνι" παρουσίασης των μοντέλων μας.”
Ford Ζακύνθου Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων

METAL CONSTRUCTIONS / ENGINEERING

Ρήγα Φεραίου 154 / Αίγιο, Τ.Κ. 25100 / Ελλάδα (+30) 26910 24229